Branding Personal. Z.E.N

Branding Personal. Z.E.N

Branding personal. Z.E.N

In blogging sau mai bine zis in digital, nevoia conturarii unui brand personal puternic care sa te diferentieze de “colegii tai” , este absolut necesar pentru a fi vizibil. Un brand personal inseamna o serie de elemente vizuale si de continut care te fac unic, atragator si diferit. La nivel subconstient, brandingul personal sunt acele elemente (idei, sentimente, culori, forme etc) cu care asociem noi o persoana. Mai simplu decat atat, brandingul personal inseamna construirea une identitati, printr-un proces de lunga durata.

In general oamenii cred ca brandingul personal este rezervat vedetelor, pe cand

Branding Personal. Z.E.Nbrandingul personal este necesar mai ales unui blogger care isi doreste sa iasa in fata si sa isi construiasca o nisa fidela de cititori. Dorinta si constientizarea de a avea sau a dezvolta un brand personal vine si din acceptarea acelor elemente care ne fac unici. Este abilitatea de a ne analiza si de a ne dori sa devenim cea mai buna versiunea a noastra.

Brandingul personal inseamna:

  • sa transmiti lumii exact cine esti;
  • cineva sa gaseasca in tine o sursa de inspiratie.

In momentul in care am constientizat ca am nevoie de un brand personal, am inceput sa lucrez la tot ce inseamna aspectul meu exterior, echilibrul meu interior, aspectul blogului, fonturile si culorile folosite. Mai mult decat atat, am adaptat continutul in functie de schimbarile din viata si personalitatea mea, lucruri pe care le-am descoperit si ce mi-a activat creativitatea. Adaptarea, cresterea si maturizarea au fost momente de impact care mi-au slefuit ideile, gandurile si dorintele si m-au facut sa fiu din ce in ce mai curioasa.

Curiozitatea mea a fost dusa cat s-a putut de departe si am inceput de ceva timp sa fiu pasionata de terapii holistice, practici spirituale, terapii cu ingeri, reiki, meditatie precum si de produse cosmetice bio si naturale. De asemenea, iubesc florile, aranjamentele florale si tot ce tine de plante.

Blogging-ul este stilul meu de viata si l-am inteles pe deplin rolul: aceea de a expune lumii povestea vietii tale, cu detaliile care conteaza.  Blogging-ul este proiectul meu de suflet si nu ma vad facand altceva mai bun pentru sufletul meu. E insusi o terapie!  Ai nevoie de branding personal ca sa poti avea un blog de succes, ca sa poti avea jobul pe care ti l-ai dorit mereu, ca sa ai puterea de a negocia si de a nu lua nimic personal.

  Totul trebuie sa transmita acelasi lucru, daca vine vorba de blogging: daca blogul meu ar fi o persoana, cu siguranta ar semana cu…mine! Pe lista mea de bloggeri autentici se numara putini, dar cu o pasiune inocenta pentru scris ca terapie. Primul dintre ele este www.suntuncopac.com , un blog spiritual despre beneficiile Yoga pentru minte si viata, despre regasirea feminitatii, motivatie si inspiratie, echilibrare interioara si dezvoltare personala. Este unul din blogurile mele preferate pe care le urmaresc constant si care ma inspira pentru a continua sa imi evidentiez elementele ce ma fac unica. De asemenea, mai citesc cu mare drag www.scena9.ro, un blog romanesc de cultura, proiect foarte misto al BRD-ului.

Daca ar fi sa aleg cateva articole care ma reprezinta te-as indruma sa le citesti pe acestea:

Imi doresc o schimbare, de unde sa incep?

 Flori care vindeca

 Cum sa iti traiesti viata dupa conceptul de slow living

Ceea ce mi-am dorit sa transmit cu blogul meu este ca promovez dezvoltarea personala ca metoda de a-ti imbunatati viata, stilul de viata simplificat, produsele cosmetice bio, plantele si florile, inspiratie si creativitate, simplu si natural. Autentic. Cool. Zen. Simt ca mi-a reusit si se misca in directia buna! Astept sa imi spui in comentarii care-s lucrurile care te diferentiaza si pe care le-ai putea folosi sa iti construiesti un brand personal? 

Branding Personal. Z.E.N

Branding Personal. Z.E.N