The Body Shop in inima Transilvaniei

The Body Shop in inima Transilvaniei
 
 
Când reuşeşti să echilibrezi foarte bine pasiunea pentru ceva cu stilul tău de viaţă, cu jobul mult visat şi cu fiecare detaliu dintre cele mai personale, se naşte o viaţă nouă, o viaţă aşa cum nu ţi-ai fi imaginat vreodată că vei avea şi la care ai muncit atât de mult. Permite-ţi să te bucuri de fiecare moment, lasă lucrurile bune să vină către tine, să îţi umple inima de bucurie.
 

Bine ai venit la Cluj, The Body Shop!

 
 

Una dintre cele mai asteptate lansari ale toamnei a fost cea a magazinului The Bosy Shop din incinta Iulius Mall Cluj-Napoca. Imi amintesc si acum cu mare drag data de 28 octombrie cand am pasit pentru prima data in magazin, alaturi de prietenele mele bloggerite de beauty din Cluj, extrem de incantata si emotionata in acelasi timp ca pot admira si testa produsele The Body Shop pe care nu avut inca oportunitatea sa le folosesc. Bucuria vine insa si din pasiunea mea pentru blogging-ul de beauty pentru ca mereu sunt dispusa sa incerc produse noi care rezoneaza cu valorile mele iar cele marca The Body Shop nu fac exceptie. Am testat o multime de creme, serumuri si parfumuri in scurta mea vizita in magazin si bineinteles, am ramas impresionta de calitatea produselor, diversitatea aromelor si filozofia brandului in care ma regasesc.

The Body Shop devine incet, incet o marca de suflet pentru mine, intocmai datorita angajamentului lor mai puternic ca niciodata: de a imbogati, nu de a exploata.

Noul butic The Body Shop, supranumit Pulsensation, promite clienţilor săi o experienţă unică şi memorabilă. Fiind una dintre puţinele mărci de cosmetice bazate pe valori solide, înrădăcinate în Activism şi Ecologie, The Body Shop România  aduce mai aproape de consumatorii săi, prin noul magazine Pulsensation, poveştile ingredientelor organice obţinute din toate colţurile lumii cu ajutorul programul de Comerţ Echitabil (Community Trade).
Astfel, conceptul inovator pune clienţii faţă în faţă cu natura cosmeticelor pe care le folosesc, oferind transparenţă totală în privinţa ingredientelor folosite, obţinerii lor şi valorii reale a produselor. Magazinul Pulsensation dispune de mese de informare în interiorul locaţiei, unde oamenii au şansa concretă de a se informa şi de a interacţiona cu staff-ul The Body Shop pentru a afla informaţii corecte şi pertinente despre produsele pe care intenţionează să le folosească.
The Body Shop este, din punctul meu de vedere un brand curajos, modern si indraznet, un brand care da un plus de valoare pe piata mondiala a cosmeticelor, fara sa faca promisiuni false.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Body Shop a fost fondat de antreprenoarea britanică Dame Anita Roddick, o inspiraţie pentru generaţii de femei care s-au bucurat de produsele The Body Shop timp de aproape 40 de ani.
Fondat în 1976, primul magazin The Body Shop s-a deschis în Brighton, pe coasta de est a Angliei, cu doar 25 de produse de îngrijire mixate manual. Astăzi, The Body Shop Internaţional operează în peste 3000 de magazine în peste 60 de ţări oferind produse cosmetice de înaltă calitate, pe bază de ingrediente naturale aprovizionate din toate cele patru colţuri ale lumii şi inspirate din natură.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Bineinteles, nu am plecat cu mana goala de la eveniment si in teste se afla momentan un fard creion intr-o naunta superba de violet burgundy, un ruj mat fucsia foarte frumos si rezistent, apa de parfum Nigritella si minunatul unt de corp cu mar si scortisoara din gama Spiced Apple, o gama absolut delicioasa, ce face parte din colectia de Craciun. Pot spune de pe acum ca m-am indragstit de toate produsele in special de parfum si ruj!

 

 

 
 

Sunt extrem de fericita ca The Body Shop a ajuns si in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca! Nu-mi ramane decat sa ma bucur in continuare de produsele lor si sa fiu suficient de deschisa cat sa incerc noi arome, texturi si potiuni parfumate, direct in magazin!