The F L O W E R lover

The F L O W E R lover
 
Lumea florilor a inceput pentru mine inca din copilarie. Eram fascinata de florile de camp pe care le gaseam in lungile mele plimbari pe dealuri, lanurile cu margarete care mai tarziu mi-am dat seama ca erau responsabile pentru dragostea mea fata de Daisy by Marc Jacobs, campiile cu maci ce ma miscau din adancul sufetului atunci cand lasam in urma Clujul in cautarea linistii de acasa…
 
Imi amintesc de primul meu “dosar” personalizat cu sfaturi de frumusete si stil de viata sanatos. Era un dosar facut din copertile unei cutii mari de carton, legata cu o panglica portocaliu deschis. Ca sa il personalizez, am facut un intreg colaj pe prima coperta a dosarului, unde am lipit zeci de fotografii cu…trandafiri.
 
Pentru mine este o adevarata placere sa primesc flori si mai nou sa lucrez cu flori! Eram singura care se asigura din familie, ca avem flori pe masa de Pasti, de Craciun sau de orice aniversare. Bunica mea era extrem de talentata la impletit coronite pentru festivitatea de premiere in scoala generala. Coronitele ei cu frunze si trandafiri parfumati de gradina le revad si acum in minte si parca le simt si aroma…
Din cand in cand, cand mai vorbesc cu ea la telefon, imi spune: “Trandafirii din fata geamului de la dormitorul tau au inflorit! Poate ca ajungi si tu pe acasa…”
 
Cate amintiri minunate cu flori, cate momente frumoase au fost incununate cu flori. Fiecare aniversare, fiecare petrecere, zi festiva sau sarbatoare, toate au avut ca actor principal florile…si emotiile ce le transmiteau.
 
Ele sunt partase la cele mai intense clipe din viata oamenilor. De ce sa nu le avem in fiecare zi?
Sunt un om al florilor si trebuie sa am flori in fiecare zi, in viata mea. Pentru ca desi nu ne dam seama, ceea ce iubim din copilarie, vom adora la maturitate.
 
 
 
 
 
 

Mi-am redescoperit pasiunea pentru flori si datorita stilului de viata pe care il promovez, experientelor mele extraordinare din ultima perioada si multor lucruri invatate la scoala de design floral cu care colaborez. Am avut ocazia sa cunosc unii dintre cei mai buni designeri floristi internationali, sa invat o multime de tehnici de design floral, informatii despre flori si trenduri in domeniu si iata-ma! Ma aflu pe drumul florilor, drumul catre o viata pasionala, frumoasa si cu adevarat multumitoare. Acesta este inceputul carierei mele de designer florist.