baby, pull me C L O S E R

baby, pull me C L O S E R
 
Vino mai aproape sa iti povestesc ceva. Este vorba despre surprizele de final de an, cateva momente minunate de care nu credeam ca 2016 va fi capabil. Si eu care eram fixata pe ideea…”2016, go away!”
 
 
 
 
Nemultumita de cele realizate in anul ce tocmai a trecut, cu “mixed feelings” despre ce as fi putut sa fac si cat de tare mi-am ratat anul  (din vina mea), mi-am planificat plecarea la Maramures pe data de 23 decembrie. Inainte cu cateva zile mi-am luat un pic de timp pentru mine incercand sa gasesc un lucru bun care sa ma multumeasca din multitudinea de evenimente ale lui 2016. Imi doream ca 2016 sa plece odata! Ce an dezastruos!
 
Uitandu-ma la dreamboardul pe care mi l-am facut si incercand sa imi fac o mica recapitulare in cap, mi-am dat seama ca aproximativ 50% din acesta se referea la relatiile dintre oameni. Practic imi doream o relatie buna cu viitorul sot, o relatie buna cu familia mea, cu prietenii, cu toti cei care intra in contact cu mine. Poate inconstient nu mi-am dat seama ca, lucrurile pe plan personal mergeau mai bine decat ma asteptam vreodata. Pe locul doi se aflau cariera, banii, bunurile materiale sau orice altceva ce nu implica sentimente si emotii.
 
Eram 100% convinsa ca anul se va sfarsi la fel de imprevizibil precum a fost per total, si nu credeam ca ceva bun se va mai intampla pana la final.
 
Pe drum catre Maramures, am primit primul cadou de sfarsit de an: 3 ore de liniste si de conversatii minunate cu viitorul meu sot, amintiri rememorate, idei impartasite si planuri discutate, despre cum am dori sa fie viata noastra de acum incolo.
 
Ajunsa la Maramures, vazandu-mi toata familia la un loc, intr-o casa frumoasa, noua, moderna, am primit al doilea cadou: cea mai frumoasa si unita familie din lume. O familie minunata asa cum nu am mai avut niciodata si pe care mi-o doream enorm.
 
Imbartisandu-mi sora, mi-am dat seama ca deja e aproape femeie in toata firea si ca timpul a trecut intr-o clipa furandu-i copilaria si transformand-o intr-o prietena pe cinste, sincera si mereu acolo pentru tine. Cel de-al treilea cadou imi umplea inima de bucurie.
 
Cand ma asteptam mai putin, primesc un mesaj de la Patricia (The Outsiderz) in care ma anunta ca articolul la care am contribuit cu cateva idei despre feminitate, este sus pe site! Ce bucurie sa fiu prezenta pe blogul ei alaturi de cele mai influente bloggerite din Romania!
 
De asemenea, primesc pe mail si pozele pe care draga mea Adelina mi le-a facut la ultima iesire a noastra! Mi-am dat seama cat de mult ne-am imprietenit desi credeam ca imi este greu sa imi fac prieteni buni, insa cu ea mi-am depasit toate barierele pe care mi le impuneam!
 
Chiar inainte de concediu am primit si geanta minunata din poze, de pe site-ul Dresslily.com. M-am bucurat sa primesc o geanta de un galben intens, calitativa, incapatoare, cu multe compartimente si destul de stylish, potrivita pentru orice anotimp.
 
Mi-am asortat blondul la geanta si am iesit la o mica plimbare prin oras. Am profitat de ultimele momente in care imi port parul in aceasta culoare si m-am bucurat de un pic de liniste pe bancutele retrase din Cluj. Iata bucuriile are mi-au mangaiat sufletul la finalul lui 2016. Cine s-ar fi gandit?
 
Sa fie asta inceputul unor lungi siruri de surprize placute in 2017?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outfit:
Jacheta de piele Shein
Pantaloni vintage
Botine Kotton
Esarfa traditional urcaineana
Vesta de blana artificiala vintage
 
 
 
Ne revedem curand!