Cum iti gasesti misiunea personala?

Cum iti gasesti misiunea personala?

Cand am inteles care este misiunea mea personala, viziunea pe care o am despre viata, succes si fericire, a fost intr-o sambata dimineata cand ma indreptam catre cladirea Biodiversitatii, unde au loc in general cursurile si evenimentele marca Floristiq Art.

Plina de un vibe pozitiv, cu nerabdare sa cunosc o multime de oameni superbi, artisti, vizionari, oameni de afaceri, mi-am dat seama ce inseama de fapt misiunea personala. Pentru ce “alergam” atat de mult in fiecare zi. Pentru ce ne zbatem sa facem fiecare zi cat de buna se poate. Noi nu suntem acei oameni care nu se pot hotara unde sa isi petreaca vacantele exotice si nici nu am mostenit imperii. Suntem acei oameni care lupta in fiecare zi cu ei ca sa ajunga sa-si traiasca visul, indiferent cat de departe sau aproape este.

 

In acele clipe, in care urcam pe treptele alunecoase catre cladirea de sticla, am inteles, ca misiunea personala este acel dar pe care il ai numai tu si pe care daca il folosesti, ridici nivelul bunastarii colective.

 

Darul tau, primit din partea Destinului (sau cum s-o numi) este acel lucru pe care numai tu, in aceasta lume, il poti face extrem de bine. Care te face fericit, mai creativ, viu usor si …liber. Oferindu-ti darul lumii, tu impingi viata mai departe la un nivel superior, o faci sa fie mai frumoasa, mai bogata. Viata te loveste pentru a te trezi. Scopul loviturii nu este ca tu sa suferi, este ca tu sa te transformi si sa te trezesti din starea de letargie si sa-ti duci la capat angajametul pe care ti l-ai luat dinainte de a te naste. Cand incepti sa iti oferi darul, toate energiile universului te sustin, deoarece tu oferi acestuia exact ceea ce el are nevoie. Darul tau este acea misiune personala pe care tu o ai, aici, in lumea uneori inumana in care traim.

 
 

Darul tau sau misiunea ta este exact potentialul tau. Si pe langa asta, poate stii foarte bine ca atunci cand iti exprimi potentialul tau, asta iti aduce bucurie, pe cand blocarea lui te intristeaza.

Cel mai simplu exercitiu prin care poti sa afli care este darul tau, misiunea ta personala, trebuie sa iti raspunzi, sincer si in liniste, la urmatoarele intrebari:

 
 

Acorda-ti timp sa iti raspunzi la aceste intrebari, rand pe rand, cu sinceritate. Nu te astepta sa gasesti raspunul intr-o zi sau in scurt timp. Lasa-ti gandurile sa curga si da-ti timp tie sa gasesti raspunsurile cele mai potrivite.

Misiunea ta personala este acel lucru pe care ti-l doresti din suflet sa il faci, acel lucru care poate ajuta la randul lui alti oameni, in diverse moduri. Gandeste ca un vizionar. Gandeste-te cu pace la tot ce vrei sa transmiti lumii intregi. Lasa mereu o urma in urma ta. Ceva care sa faca macar un grup de persoane sa zambeasca.

Misiunea personala inseamna sa daruiesti ca sa primesti. Aceasta nu se poate dezvolta daca nu alegi constient propria cale. Fii atenta la semnalele tale din fiecare zi si intelege-te si respecta-te.

Intr-o zi, mai curand decat crezi, raspunsul va veni.  Atunci vei intelege ce vrei tu sa faci ca sa le fie altora bine si tie si mai bine!

 

Descoperirea misiunii personale se poate intampla in scurt timp daca, prin perseverenta investesti in tine si in potentialul tau creator.Asta inseamna sa calculezi aproximativ cat timp petreci in fiecare zi invatand ceva nou, ceva te pasioneaza si ceva ce te sperie. Adica sa iti hranesti mintea constant, sa iti mangai sufletul constant si sa iti provoci perseverenta constant. Un numar de ridicat de ore, indica viteza cu care ajungi sa iti vezi visul cu ochii. Ultimele doua luni m-au prins muncind cu pasiune in domeniul marketingului online, designului grafic si de produs, invatand in pauzele de masa cat de mult se poate despre antreprenoriat si vanzari, iar seara muncind fara oboseala pentru probabil, proiectul vietii mele. My golden ticket!

Tin minte ca de mica am fost in cautarea fericirii. Mi-o imaginam ca pe un loc minunat in care sigur voi ajunge cand voi fi mare. Ca pe o casa la munte, confortabila si eleganta sau ca pe o piscina cu apa calduta, din care nu mai vrei sa iesi. Acum mi-am dat seama ca fericirea e calatoria in sine si nu destinatia. Am pornit din nou la drum, cu si mai multa incredere si perseverenta, pentru ca perseverenta inseamna disciplina. Iar disciplina inseamna libertate. Cea de care am nevoie atat de mult. Anul acesta este anul recompenselor, al darurilor primite si daruite. Ma veti citi de prin tari in care nici nu visam sa ajung, voi lucra de peste tot si va voi lua cu mine. Ma veti vedea in mult mai multe video-uri decat va asteptati. Va voi impartasi din tot ce stiu si din ce as vrea sa stiu.

Ne revedem curand!