Sambata la Cluj | Galeria de Stil&Half is Free| Interviuri cu antreprenoare din Cluj

Sambata la Cluj | Galeria de Stil&Half is Free| Interviuri cu antreprenoare din Cluj

Sambata a fost o zi plina!
Clujul a fost plin si toata lumea s-a indreptat catre cele doua evenimente de fashion din acea zi: Galeria de Stil si Half is Free. Bineinteles, inainte sa pornesc cu cateva ore, m-am vopsit acasa cu noua vopsea Schwartzkopf Color Expert cu Omegaplex (nuanta mea este saten foarte inchis) dupa care m-am vazut cu Adelina si am pornit impreuna sa exploram cele doua targuri, atat de asteptate de clujeni.

Prima oprire a fost la Galeria de Stil care a avut loc la Muzeul de Arta din Cluj, unde am putut vedea live creatiile unor designeri si branduri importane ale Romaniei precum Laura Ciobanu, Iutta, Veronica Frisan, Diana Rogo sau Ingrid Teodosiu si am putut sa discut indeaproape cu cateva dintre creatoare.

Am ales sa discutam despre antreprenoriat, cum au ajuns sa conduca un business de succes, iar la final, au oferit cateva sfaturi antreprenorilor aflati la inceput de drum. Intrebarile pe care le-am adresat antreprenoarelor au fost:
1. Ce te-a determinat sa devi antreprenor?
2. Care au fost impedimentele din business-ul tau? Cu ce neajunsuri te-ai intalnit pe drum?
3. Ce sfat ai da celor care vor sa isi deschida o afacere in Romania?

Urmatoarea oprire a fost la Half is Free care a avut loc la Hotel Continental, unde toate produsele expozantilor au fost la jumatate de pret!
Mai multe detalii, te invit sa vezi in clipul de mai jos!