3 lucruri care te lasa fara vlaga si iti saboteaza armonia zilnica

3 lucruri care te lasa fara vlaga si iti saboteaza armonia zilnica

            In fiecare zi facem lucruri care ne pot ajuta sa evoluam pe drumul constiintei superioare si a unei vieti cu mai mare inseamnatate sau lucruri de care nu ne dam seama, dar ne fura din vitalitate, ne iau din energie si ne usuca pe interior. Ajungem sa fim secati de puteri si goi in interior, exact ca trandafirul uscat de mai sus. Sunt unele convingeri de-ale noastre pe care este musai sa le constientizam si sa le emininam cat mai repede. Cat mai avem resurse interioare. Asadar, suflet calator, iata 3 lucruri care te lasa fara vlaga si iti saboteaza armonia zilnica.

1.Sa astepti ca cineva sa isi schimbe atitudinea si comportamentul.

De atat de multe ori am facut si eu greseala asta. “Se va schimba” imi spuneam mereu in minte, fie ca era vorba de un iubit, un membru al familiei, un prieten care nu avea o atitudine potrivita. “O data ce trece timpul si se maturizeaza, va fi diferit”. De multe ori, mi s-a demonstrat ca oamenii nu se schimba in directia in care mi-as dori eu si cand as dori eu ci cand si daca isi doresc ei. Degeaba imi consumam timp, nervi, sentimente si emotii incercand sa am de a face cu astfel de oameni si sa incerc sa ii ghidez spre ceva, niciodata nu functiona. Ma minteam de fiecare data ca in viitor va fi altfel. Daca crezi ca fericirea ta sta in atitudinea iubitului, a sefului, a mamei tale, a prietenei tale, te inseli.  Nu o sa fi niciodata fericita asteptand ca altii sa se schimbe si iti irosesti puterea interioara. Nu este treaba nimanui sa te faca fericita ci este obligatia si misiunea ta. Nu mai astepta ca altii sa se schimbe ci invata sa selectezi mai bine oamenii care intra in viata ta. Sa lucrezi cu tine si cu dezvoltarea ta e greu, dar sa mai impingi  si pe altul de la spate…

3 lucruri care te lasa fara vlaga si iti saboteaza armonia zilnica

2.Sa crezi ca banii se fac numai daca transpiri pentru ei.

Din punctul meu de vedere, banii sunt o energie care circula si pe care o poti atrage. Eu am incercat de multe ori metoda vizualizarii pentru a gasi colaborari mai avantajoase, pentru a-mi seta intentiile financiare si pentru a ma pozitiona pe drumul catre succes si creativitate si de fiecare data am reusit. Ce crezi despre bani, asta ti se va intampla. Stii ca iti povesteam ca totul este energie si energia este totul. Ce iti imaginezi, aia creezi. Asa ca nu mai gandi negativ despre bani si vei vedea ca de indata ce incetezi sa ii respingi, ei vor aparea mult mai usor in viata ta. Banilor nu le plac oamenii disperati, neincrezatori, care cred ca banii sunt singurul scop in viata. Schimba-ti atitudine referitoare la bani si vei vedea o imbunatatire majora! Iti garantez asta!

3. Sa crezi ca daca iti abandonezi feminitatea, vei  reusi mai multe.

Intr-o lume destul de masculina, sa nu iti lezezi feminitatea poate fi mai dificil decat am crezut. De multe ori nu esti luata in serios pentru ca esti femeie, ori castigi mai putin decat un barbat pe acelasi job, ori de multe ori crezi ca ideile tale ar fi fost luate in considerare daca erai barbat. Suntem de multe ori tentate sa dezbracam hainele feminitatii si sa imbratisam masculinitatea, ca echipament de salvare de la respingere sau discriminare. Stiu multe femei care si-au uitat feminitatea si au inceput sa devina “barbate”, femei care nu si-au gasit echilibrul si nici fericirea fiind ceva ce nu sunt. Sa joci un rol nu te va ajuta foarte mult pe termen lung chiar daca pari un pic mai convingatoare avand o allura masculina. Insa pentru iubirea de sine si cultivarea emotiilor benefice, nu-i ceva ce ar trebui sa faci. Te-ai nascut femeie, accepta-te si bucura-te de trasaturile tale unice. Pe termen lung vei reusi mult mai multe! Foloseste-te de intuitie, mediteaza, viseaza, vizualizeaza, exprima-ti creativitatea si emotiile.

Namaste!