Îngrijire ritualică cu miniaturile Kiehl’s

Îngrijire ritualică cu miniaturile Kiehl’s

De când am descoperit produsele de îngrijire Kiehl’s, pielea mea arată mult mai bine. Deși nu am probleme majore cu tenul, îmi doresc în schimb mai multă uniformizare, pori mai mici în jurul nasului și nu atât de multă roseaza. Îmi place mult să variez produsele de îngrijire, astfel că de la o săptămâna la alta voi folosi și alte produse, cât să nu obisnuiesc tenul cu un produsul anume și să îi observ rezultatul pe ten.

Cum îmi dau seama dacă un produs este bun pentru mine? În primul rând analizez modul în care îmi arată tenul dimineața. Ce nuanță are? Este uniform? Este fin? Se simte dezhidratat? În funcție de asta știu dacă un produs este bun pentru mine pentru că:

  • îmi lasă tenul hidratat
  • îl face fin și moale
  • pielea părea elastică
  • are aceeași nuanță peste tot
  • porii de pe nas nu mai sunt vizibili

De când am introdus produsele de îngrijire Kiehl’s, mă pot bucura de beneficiile astea în fiecare zi.

Îngrijire ritualică cu miniaturile Kiehl's

Am testat câteva săptămâni crema Ultra Facial Cream, o crema hrănitoare care menține ridicat nivelul de hidratare a pielii pentru 24 de ore. Conține extracte de Antarcitin, o substanță din Antarctica care este cunoscută pentru proprietățile de hidratare a pielii și întărire împotriva temperaturilor extreme. Mai conține și extract de Plantă de Deșert – Imperata Cylindrica, bogat în potasiu cu rol în hidratare. Un ingredient semnătură marca Kiehl’s este uleiul de squalan. Această substanță se absoarbe imediat și protejează pielea, o face mai fină și mai suplă.

Înainte de aplicarea cremei, îmi curățăm tenul cu Ultra Facial Cleanser, o crema de curățare spumantă care elimină rezidurile de machiaj, praful și murdăria din pori. Ingredientele principale din această crema de curățare sunt uleiul de squalan, uleiul din samburi de caise și uleiul de avocado. Este un demachiant blând dar eficient în același timp. Curată extrem de bine și are o aromă discretă, hipoalegernica. De asemenea este bogat în vitamina E, acționând ca antioxidant.

Produsul cel mai interesant dintre acestea este Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, un serum cu o concentrație de 12,5% vitamina C, care ajută la prevenirea ridurilor. Chiar dacă poate părea devreme, 25 de ani este o vârstă la care chiar trebuie să ne preocupe prevenirea ridurilor. Avem atâtea produse care să ne ajute să ne păstrăm suplețea și finețea tenului!  Pe lângă prevenția de riduri, acest serum ajută și la “trezirea pielii” fiind puțin pișcăcioasă. Veți simți mici furnicături când o aplicați pe ten dar asta pentru că pune sângele în mișcare și revigorează pielea. Minimizează vizibil porii, îmbunătățește textura pielii și este potrivit chiar și pentru tenul sensibil.

Eu am observat o diferența notabilă de când folosesc acest serum – pielea mea este mai uniformă ca textura și culoare! Exact ceea ce căutăm într-un produs de îngrijire. 

Tonerul Ultra Facial Toner este un produs pe care îl folosesc în fiecare dimineață și seară, după fiecare demachiere.  Reface rapid Ph-ul pielii de după demachiere, închide porii, hidratează și netezește pielea. Este un produs ce completează frumos intreaga rutină de îngrijire Kiehl’s pentru un ten cu aspect tânăr și natural. Acest toner nu conține alcool, deci poate fi folosit în siguranță și pe tenurile sensibile.

Când simt că am nevoie de mai multă hidratare pe buze, folosesc balsamul de buze Kiehl’s cu aromă de mango. Este extrem de hidratant, conține extract de aloe-vera,  nu se lipește și mai ales e atât de buuun!! Mi-e foarte greu să nu îl mănânc când îl folosesc și reușesc să îl păstrez pe buze în jur de 2 ore. 

Recomand cu încredere produsele de îngrijire Kiehl’s, mai ales dacă va doriți produse simple însă extrem de eficiente, cu extracte naturale și mai ales cu tradiție în îngrijirea pielii. 

 Găsiți produsele Kiehl’s și în magazinul din Iulius Mall Cluj.

Îngrijire ritualică cu miniaturile Kiehl's

Îngrijire ritualică cu miniaturile Kiehl's