Love Tuner – micul fluier magic ce te conectează cu frecvența iubirii

Love Tuner – micul fluier magic ce te conectează cu frecvența iubirii

Am descoperit Love Tuner într-o mică excursie de câteva zile la Maramureș, de la Sorin, un spirit liber cu o viziune unică asupra vieții. Mare mi-a fost bucuria când mi-a înmânat o cutiuță mică, neagră, în care se află o unealtă mindfull – fluierul Love Tuner. Acesta nu este un simplu fluier, este un instrument divin care o dată folosit, sunetul lui vibrează la frecvența de 528 de HZ, cunoscută și ca Frecvența Iubirii.

Acest fluier micuț este un instrument folosit în special în meditații, a cărui sunet curat și lin ține sub control anxietatea, relaxează și crește abilitatea creierului de a se concentra. Fluierul nu este un instrument muzical, este mai degrabă un tuner care îți ajustează starea emoțională și fizică pentru a te alinia cu mediul înconjurător – literalmente te armonizează cu ceea ce este în jurul tău.

De ce să folosești acest instrument?

Love Tuner - micul fluier magic ce te conectează cu frecvența iubirii

Love Tuner te induce într-o stare de echilibru emoțional și fizic care te ajută să

  • reduci stresul
  • previi burnout-ul
  • îți întărești sistemul imunitar
  • mărești capacitatea plămânilor tăi
  • îți îmbunătățești starea generală de sănătate
  • găsești pacea interioară prin respirații repetate și adânci
  • te conectezi cu prezentul și să elimini stările emoționale negative

Experiențele spirituale pe care le poți atinge cu ajutorul Love Tuner sunt cea mai interesantă parte din folosirea acestui mic instrument, aproape sacru. Astfel, prin tuning (fluierarea pe un singur ton), Love Tuner te ajută să îți îmbunătățești atenția, să elimini blocajele anxioase și gândurile fără fond, să îți concentrezi atenția dinspre cap spre inimă, să încetinești și să înveți să trăiești în slow-livingsă te relaxezi, să îți găsești armonia și să înveți să lași emoțiile negative să dispară.

Frecvența Iubirii.

Se spune că totul a început de la un sunet. O frecvență. Sunetul OM, sunetul pe care l-a scos Universul când a fost creat. Dacă de la un sunet a început totul înseamnă că totul este un sunet, o frecvență. Fiecare dintre noi avem o frecvență sau mai bine zis o vibrație cu care suntem aliniați. Inclusiv emoțiile și gândurile noastre vibrează pe o anumită frecvență și tocmai din acest motiv, frecvența iubirii este 528 de HZ. Această frecvența te ajută să te centrezi mai bine în sufletul tău și să îți găsești armonia. Este vizibilă în centrul spectrului de lumina în partea verde a curcubeului. În corpul nostru se simte în inimă. Frecvența iubirii este frecvența Universului. Asta înseamnă că Universul este iubire și  sufletul nostru poate fi aliniat cu iubirea universală. Love Tuner - micul fluier magic ce te conectează cu frecvența iubirii 

Frecvența iubirii aduce liniște în mintea noastră, elimina stresul și anxietatea, ne conectează cu sinele nostru. Studiile au demonstrat că atunci când experimentăm stres și anxietate, inima funcționează haotic. În momentul în care simțim iubire și compasiune, inima noastră funcționează în parametrii normali.

Este confirmat faptul că inima noastră este ca un generator electromagnetic. Inima noastră este de 5000 mai puternică decât creierul nostru și nu doar că influențează funcționarea corpului dar are o rezonanță de câțiva metri în jurul nostru. În 1993 inima a fost clasificată ca și o glandă hormonală care secretă hormoni și neurotransmițători care influențează creierul și funcțiile corpului.

Oxitocina este unul dintre hormonii fericirii și a dragostei care se produce atunci când îmbrățișăm, sărutăm sau mângâiem pe cineva drag. Când corpul produce oxitocină, întreg sistemul cardiovascular este relaxat! Bunătatea, compasiunea și iubirea fac bine inimii și ne dau un sentiment de căldură în piept. Mintea noastră primește foarte multe dintre informații de la creier, astfel că de multe ori găsim răspuns la întrebările noastre privind către inima noastră. Inima te ajută să ai o intuiție mai dezvoltată și să îți înțelegi emoțiile. Dacă inima ta vibrează pe frecvența iubirii, prin alinierea la ea cu ajutorul Love Tuner, întreaga ta viață se aliniază la iubire. Inviți pacea și liniștea în inima ta și descoperi, încet-încet ce înseamnă iubirea universală, dezinteresată, independentă.

Ți-am mai povestit de faptul că totul vibrează pe o anumită frecvență, iar teoria rezonanței magnetice se aplică perfect și aici – două frecvențe asemănătoare se vor atrage. Vei începe să experimentezi sincronizări ale destinului, vei deschide noi porți către a te intelge mai bine, vei elimina gândurile negative, furia și tristețea. 

 

Cum se folosește Love Tuner?

Principiul este simplu – prima dată îl poți folosi singură, în timpul unei meditații ori pur și simplu pentru  conectare rapidă cu energia iubirii. După ce te obișnuieșți cu rezonanța lui și cu efectele pe care le are asupra spiritului tau,  poți să îl folosești împreună cu prietenii, pentru o conectare puternică cu iubirea universală și cu sinele tău. Găsește-ti un loc comod, liniștit. Scoate fluierul din capacelul lui și respiră adânc de câteva ori. Analizează micul obiect și bucură-te că ții în mâna o unealtă divină. Apropie-l de gură, închide ochii și fluieră ușor o notă lungăăăă, până rămâi fără aer în plămâni. Repetă procesul de câteva ori și mulțumește Universului  pentru acest dar minunat.  Încearcă să faci notele cât mai lungi, astfel, încât sunetul să fie unul mai degrabă ca o șoaptă decât ca un sunet violent.

Sunetul va începe să te relaxeze, să te conecteze cu sinele tău și cu momentul preazent. Repetă de 6 ori și respiră adânc. Poți folosi acest mic obiect de meditație oriunde: acasă, în pauzele de la birou, în mașină, în natură, cu prietenii, la ședințele de Yoga. Studiile asupra acestui mic fluier arată că o sesiune de meditație cu Love Tuner trebuie să includă minim 18 respirari- fluierari pentru ca efectul liniștitor și plin de dragoste să se resimtă cu adevărat și să ofere o experiență completă. Poți folosi Love Tuner ori de câte ori simți nevoia.

Love Tuner - micul fluier magic ce te conectează cu frecvența iubirii

*Fotografii – lovetuner.com

Ai încercat Love Tuner? 

Ți-ai dori să îl încerci? 

 

Aștept să îmi împărtășești gândurile tale in secțiunea de comentarii!