Despre mine

Sunt din Maramures insa m-a adoptat Clujul acum ceva ani. Iubesc plaiurile maramuresene dar Clujul e locul in care sufletul meu e acasa. Il priveam fascinata de mica si mereu mi-am dorit sa traiesc in Cluj. Visul mi s-a indeplinit in 2011, cand m-am mutat aici. Sunt specialist marketing si spiritual lifestyle blogger si nu m-as vedea facand altceva.
 
 

Perfectionista, iubitoare de frumos, pasionata de produse bio, happy living , mereu in cautare de solutii pentru o viata mai simpla si echilibrata, sunt indragostita de viata boema a Clujului, citit, blogging, festivaluri de muzica, Yoga si tot ce tine de spiritualitatea care ne simplifica existenta. Am dezvoltat acest blog pentru ca aici este locul meu de joaca, in care totul functioneaza dupa valori precum simplitate, naturalete si ganduri pozitive si auto-educare. Imi plac enorm de mult valorile si simbolurile romanesti, diminetile petrecute in Cluj, la o cafea in Centrul Vechi, muzica buna mai veche sau mai noua. Ma inspir din cartile pe care le citesc, locurile pe care le vizitez si nu in ultimul rand din oamenii pe care ii intalnesc. Iubesc enorm de mult plantele si am dezvoltat o pasiune nebuna pentru tot ce inseamna botanica si design floral.

 

Pentru mine bloggingul este o relaxare si un privilegiu prin faptul ca pot oferi informatii dar mai ales ganduri si idei celor care ma citesc. Este o bucurie sa vad ca parerile mele sunt apreciate, reusesc sa inspir oamenii si sa le ofer o alternativa la un lifestyle simplificat. Sunt adepta produselor de infrumusetare BIO sau organice, cu ingrediente naturale. Nelipsite din rutina mea de ingrijire sunt uleiurile din fructe si flori in special cel de cocos, de migdale dulci, de avocado, de tiare.
 
Cele mai importante calitati ale mele sunt faptul ca mereu pot face o poveste din orice(the trending storytelling) dar si faptul ca sunt flexibila si foarte open mind. Imi imbratisez feminitatea si atuurile astfel incat sa pot sa jonglez zilnic cu ceea ce ma face pe mine o personalitate complexa, iubitoare de arta, ezoterism, viata simpla si fericita.
 
 
Pentru mine, blogging-ul este un stil de viata. Traiesc si respir blogging si am reusit sa transform aceasta activitate intr-un mic business de care ma ocup cu maxima pasiune.  Sunt fericita cand munca mea este apreciata si reusesc sa raman impacata cu mine, cand pot oferi sfaturi cuiva care are nevoie de un pic de lumina in viata ori cand reusesc sa inspir tinerii sa gaseasca fericirea, puterea si magia ce se afla in ei. De asemenea sunt fericita cand am persoanele dragi langa mine care ma inteleg si care ma completeaza dar mai ales sunt fericita cand ii fac pe altii fericiti.